Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta bezmięsna o aromatycznym smaku z dodatkiem czosnku, kminku i bazylii.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4594
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8302
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13137
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 463
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4594
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 866
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8302
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13137
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 463
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Składniki
Cieciorkę odsączamy /zalewę zachowujemy/ i przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować składniki. Do cieciorki dodajemy suszone pomidory wraz z całą zawartością słoika /tzn. z oliwą i czosnkiem/, ząbki czosnku, bazylię i kminek /może być mielony lub w ziarenkach - jeśli ktoś lubi jak coś chrupie/. Wszystko miksujemy na gładką masę. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dolewamy zalewę od cieciorki.