Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta bezmięsna o aromatycznym smaku z dodatkiem czosnku, kminku i bazylii.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38794
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9251
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38794
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9251
Składniki
Cieciorkę odsączamy /zalewę zachowujemy/ i przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować składniki. Do cieciorki dodajemy suszone pomidory wraz z całą zawartością słoika /tzn. z oliwą i czosnkiem/, ząbki czosnku, bazylię i kminek /może być mielony lub w ziarenkach - jeśli ktoś lubi jak coś chrupie/. Wszystko miksujemy na gładką masę. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dolewamy zalewę od cieciorki.