Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta bezmięsna o aromatycznym smaku z dodatkiem czosnku, kminku i bazylii.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4485
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4485
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Cieciorkę odsączamy /zalewę zachowujemy/ i przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować składniki. Do cieciorki dodajemy suszone pomidory wraz z całą zawartością słoika /tzn. z oliwą i czosnkiem/, ząbki czosnku, bazylię i kminek /może być mielony lub w ziarenkach - jeśli ktoś lubi jak coś chrupie/. Wszystko miksujemy na gładką masę. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dolewamy zalewę od cieciorki.