Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta bezmięsna o aromatycznym smaku z dodatkiem czosnku, kminku i bazylii.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 62
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 78
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 164
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 62
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 78
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 164
Składniki
Cieciorkę odsączamy /zalewę zachowujemy/ i przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować składniki. Do cieciorki dodajemy suszone pomidory wraz z całą zawartością słoika /tzn. z oliwą i czosnkiem/, ząbki czosnku, bazylię i kminek /może być mielony lub w ziarenkach - jeśli ktoś lubi jak coś chrupie/. Wszystko miksujemy na gładką masę. Jeśli pasta jest zbyt gęsta dolewamy zalewę od cieciorki.