Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła przepyszna, o wyrazistym i lekko pikantna smaku, idealna z dodatkiem świeżych pomidorów.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 627
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1311
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458095
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1565
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2333
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 627
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1311
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458095
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1565
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2333
Składniki
Makrelę wykładamy do miski i lekko rozgniatamy ją widelcem.
Do makreli dodajemy serek homogenizowany i cebulę pokrojona w drobną kostkę.
Zawartość miski wrzucamy do blendera i dodajemy sporo mielonego pieprzu. Wszystko dokładnie miksujemy na jednolita masę. . Gotową masę przekładamy na miseczkę i schładzamy około godziny w lodówce.
Pastę z makreli nakładamy obficie na kromki chleba i podajemy z dodatkiem świeżego pomidora. Smacznego !!!