Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta wyszła przepyszna, o wyrazistym i lekko pikantna smaku, idealna z dodatkiem świeżych pomidorów.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 77
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 599
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5652
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 77
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 599
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5652
Składniki
Makrelę wykładamy do miski i lekko rozgniatamy ją widelcem.
Do makreli dodajemy serek homogenizowany i cebulę pokrojona w drobną kostkę.
Zawartość miski wrzucamy do blendera i dodajemy sporo mielonego pieprzu. Wszystko dokładnie miksujemy na jednolita masę. . Gotową masę przekładamy na miseczkę i schładzamy około godziny w lodówce.
Pastę z makreli nakładamy obficie na kromki chleba i podajemy z dodatkiem świeżego pomidora. Smacznego !!!