Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na smaczne śniadanko lub kolacje, dobra pasta ze smażonym porem. Bardzo ciekawy smak.
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 80
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 136
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 304
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31327
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 53
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 80
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 136
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 304
Zdrowy i bardzo smaczny chleb upieczony z mąki orkiszowej 50% i pszennej chle...
Odsłon: 31327
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 53
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Smażymy na maśle pokrojonego w cienkie plasterki pora około 10 minut, mieszamy by się nie przypalił. Jajka siekamy w drobną kostkę, ścieramy ser na tarce, dodajemy przestudzonego pora, następnie dodajemy przyprawy do smaku i majonez, mieszamy dokładnie. Zajadamy z ulubionymi dodatkami :)