Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na smaczne śniadanko lub kolacje, dobra pasta ze smażonym porem. Bardzo ciekawy smak.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Smażymy na maśle pokrojonego w cienkie plasterki pora około 10 minut, mieszamy by się nie przypalił. Jajka siekamy w drobną kostkę, ścieramy ser na tarce, dodajemy przestudzonego pora, następnie dodajemy przyprawy do smaku i majonez, mieszamy dokładnie. Zajadamy z ulubionymi dodatkami :)