Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na smaczne śniadanko lub kolacje, dobra pasta ze smażonym porem. Bardzo ciekawy smak.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 401
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 421
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 9952
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2171
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9749
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6385
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 401
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 421
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 9952
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2171
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9749
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6385
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Smażymy na maśle pokrojonego w cienkie plasterki pora około 10 minut, mieszamy by się nie przypalił. Jajka siekamy w drobną kostkę, ścieramy ser na tarce, dodajemy przestudzonego pora, następnie dodajemy przyprawy do smaku i majonez, mieszamy dokładnie. Zajadamy z ulubionymi dodatkami :)