Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z tuńczykiem – proste składniki i szybkie przygotowanie. Co powiesz na taki dodatek do kanapki?
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2332
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18090
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2332
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18090
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Składniki
Białą i jasnozieloną część pora przekrój wzdłuż. Następnie posiekaj drobno. Zagotuj w garnku wrzątek i przelej nim pora na durszlaku. Dzięki temu nie będzie ostry w smaku i zmięknie.
Jajka ugotuj na twardo. Wrzuć je do dużej miski. Tuńczyka rozdrobnij widelcem i dodaj do jajek. Przełóż też gotowego pora.
Dodaj do pasty śmietanę, a szczypiorek posiekaj i dosyp. Posól i popieprz. Całość dobrze wymieszaj. Podawaj od razu na kanapki albo schowaj do szczelnego pojemnika do lodówki.