Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z tuńczykiem – proste składniki i szybkie przygotowanie. Co powiesz na taki dodatek do kanapki?
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1847
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2107
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1847
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1600
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2107
Składniki
Białą i jasnozieloną część pora przekrój wzdłuż. Następnie posiekaj drobno. Zagotuj w garnku wrzątek i przelej nim pora na durszlaku. Dzięki temu nie będzie ostry w smaku i zmięknie.
Jajka ugotuj na twardo. Wrzuć je do dużej miski. Tuńczyka rozdrobnij widelcem i dodaj do jajek. Przełóż też gotowego pora.
Dodaj do pasty śmietanę, a szczypiorek posiekaj i dosyp. Posól i popieprz. Całość dobrze wymieszaj. Podawaj od razu na kanapki albo schowaj do szczelnego pojemnika do lodówki.