Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z tuńczykiem – proste składniki i szybkie przygotowanie. Co powiesz na taki dodatek do kanapki?
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3412
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 603
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3743
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 302
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 543
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3412
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 603
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3743
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 302
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 543
Składniki
Białą i jasnozieloną część pora przekrój wzdłuż. Następnie posiekaj drobno. Zagotuj w garnku wrzątek i przelej nim pora na durszlaku. Dzięki temu nie będzie ostry w smaku i zmięknie.
Jajka ugotuj na twardo. Wrzuć je do dużej miski. Tuńczyka rozdrobnij widelcem i dodaj do jajek. Przełóż też gotowego pora.
Dodaj do pasty śmietanę, a szczypiorek posiekaj i dosyp. Posól i popieprz. Całość dobrze wymieszaj. Podawaj od razu na kanapki albo schowaj do szczelnego pojemnika do lodówki.