Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z tuńczykiem – proste składniki i szybkie przygotowanie. Co powiesz na taki dodatek do kanapki?
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 187
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20151
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 187
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20151
Składniki
Białą i jasnozieloną część pora przekrój wzdłuż. Następnie posiekaj drobno. Zagotuj w garnku wrzątek i przelej nim pora na durszlaku. Dzięki temu nie będzie ostry w smaku i zmięknie.
Jajka ugotuj na twardo. Wrzuć je do dużej miski. Tuńczyka rozdrobnij widelcem i dodaj do jajek. Przełóż też gotowego pora.
Dodaj do pasty śmietanę, a szczypiorek posiekaj i dosyp. Posól i popieprz. Całość dobrze wymieszaj. Podawaj od razu na kanapki albo schowaj do szczelnego pojemnika do lodówki.