Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z tuńczykiem – proste składniki i szybkie przygotowanie. Co powiesz na taki dodatek do kanapki?
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 66
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 47
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 47
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 86
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19660
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 66
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 47
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 47
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 86
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19660
Składniki
Białą i jasnozieloną część pora przekrój wzdłuż. Następnie posiekaj drobno. Zagotuj w garnku wrzątek i przelej nim pora na durszlaku. Dzięki temu nie będzie ostry w smaku i zmięknie.
Jajka ugotuj na twardo. Wrzuć je do dużej miski. Tuńczyka rozdrobnij widelcem i dodaj do jajek. Przełóż też gotowego pora.
Dodaj do pasty śmietanę, a szczypiorek posiekaj i dosyp. Posól i popieprz. Całość dobrze wymieszaj. Podawaj od razu na kanapki albo schowaj do szczelnego pojemnika do lodówki.