Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na smakowitą i pożywną pastę pieczarkowo - jajeczną, która idealnie sprawdzi się jako smarowidło do kanapek, ale także jako farsz do jajek i warzyw oraz dodatek do wędlin. Pasta jest prosta i szybka w przygotowaniu. Smacznie polecam :)
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 89
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 8650
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4625
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 27
Dziś do pracy.
Odsłon: 598
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 89
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 8650
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4625
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 27
Dziś do pracy.
Odsłon: 598
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Cebulę kroimy w kostkę, szklimy ją na maśle, a następnie dodajemy oczyszczone oraz pokrojone w plastry pieczarki i smażymy je do momentu odparowania wody. Zawartość patelni studzimy, a następnie przekładamy do blendera wraz z ugotowanymi jajkami, majonezem i ząbkiem czosnku. Wszystko miksujemy na jednolitą i gładką masę, a na koniec doprawiamy kuminem, solą i świeżo zmielonym pieprzem. Gotową pastę schładzamy w lodówce. Życzę smacznego! :)