Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba zrobiona z makreli wędzonej, szczypioru i jajek kurzych z dodatkiem musztardy i majonezu.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11421
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 188
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11421
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 188
Składniki
Z makreli zdejmujemy skórę, oddzielamy mięso od ości i rozdrabniamy. Jajka kroimy na drobną kostkę, szczypior z dymką drobno kroimy. Wszystkie składniki umieszczamy w miseczce.
dodajemy musztardę i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy.
Gotową pastę przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki żeby przegryzły się smaki.
Smacznego !!!