Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela pieczona, ogony krabowe surimi, ser żółty i jajka to główne składniki tej przepysznej pasty kanapkowej. Pasta ta zrobiła furorę wśród moich współpracowników. Polecam na pyszne śniadanko i kolację.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2012
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12978
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 259
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2012
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12978
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 259
Składniki
Jajka i ser ścieramy na dużych oczkach tarki. Ogony krabowe kroimy w małą kostkę. Dodajemy mięso makreli, sprasowany czosnek, majonez, mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.