Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela pieczona, ogony krabowe surimi, ser żółty i jajka to główne składniki tej przepysznej pasty kanapkowej. Pasta ta zrobiła furorę wśród moich współpracowników. Polecam na pyszne śniadanko i kolację.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2733
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3607
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 537
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 6405
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2733
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3607
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 537
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 6405
Składniki
Jajka i ser ścieramy na dużych oczkach tarki. Ogony krabowe kroimy w małą kostkę. Dodajemy mięso makreli, sprasowany czosnek, majonez, mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.