Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli ktoś nie lubi ryby, przedstawiam dziś przepis, w którym sprytnie przemycamy mintaja. Dzięki dodatkowi suszonych pomidorów rybka jest niemal wcale niewyczuwalna. Dużo smaku, dużo zdrowia :)
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2338
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3486
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4242
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74225
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 581
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2338
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3486
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4242
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74225
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 581
Składniki
Osoliłam 500 g filetów mintaja i ugotowałam na parze. Można również usmażyć na niewielkiej ilości oleju. Kiedy ryba wystygła, zmieliłam ją na najdrobniejszym siteczku razem z 300 g suszonych pomidorów, cebulą i 3 jajkami ugotowanymi na twardo. Do zmielonej masy dodałam chilli, sól, pieprz i 3 łyżki majonezu Kieleckiego. Naprawdę pyszne i zdrowe śniadanie :)