Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna z twarożkiem i szczypiorkiem z odrobina ogórka kiszonego.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 618
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4378
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 618
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4378
Składniki
Z makreli usuwamy wszystkie ości i skórę, a następnie rozdrabniamy widelcem. Twaróg na również rozdrabniamy widelcem, wkładamy do wysokiego naczynia dodajemy śmietanę oraz majonez. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem oraz posiekanym szczypiorkiem. Przygotowaną pasta smarujemy pieczywo, i posypujemy drobno pokrojonym kiszonym ogórkiem.