Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna z twarożkiem i szczypiorkiem z odrobina ogórka kiszonego.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1708
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17876
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1929
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1708
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17876
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1929
Składniki
Z makreli usuwamy wszystkie ości i skórę, a następnie rozdrabniamy widelcem. Twaróg na również rozdrabniamy widelcem, wkładamy do wysokiego naczynia dodajemy śmietanę oraz majonez. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem oraz posiekanym szczypiorkiem. Przygotowaną pasta smarujemy pieczywo, i posypujemy drobno pokrojonym kiszonym ogórkiem.