Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta sardynkowo-jajeczna.

Pasta sardynkowo-jajeczna.

Autor:

Przepisów i artykułów: 798 Ocena: 15289

Dodano:

Odsłon: 1984

Szybka i smaczna kolacja:)

Składniki

  • 3 jajka
  • puszka sardynek w sosie własnym
  • zielona cebulka
  • 2 papryczki chili
  • majonez 2 łyżki
  • musztarda sarepska łyżka
  • pieprz i sól
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,wystudzić i pokroić w kostkę.

    Sardynki odcedzić ,papryczki drobno pokroić,cebulkę pokroić w kostkę.

  2. Dodać majonez,musztardę oraz sól.Pieprz opcjonalnie.
    Wymieszać i dać na 15min.do lodówki.

  3. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (16)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń