Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta serowa z czarną rzepą

Pasta serowa z czarną rzepą

Autor:

Przepisów i artykułów: 2356 Ocena: 15056

Dodano:

Odsłon: 7769

Zapomniana czarna rzepa z twarogiem smakuje wybornie.

Składniki

  • Twaróg 25 dag
  • Czarna rzepa 1 szt.
  • Cebula biała 1 szt.
  • Majonez 3 łyżki
  • Sól i pieprz do smaku
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Rzepę, cebulę obrać, zetrzeć na tarce, dodać rozkruszony twaróg, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku i podawać z dodatkiem pieczywa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ekspresjawkuchni 12 października Czarna rzepa rzeczywiście zapomniana, od dawna nie jadłam, ale smak pamiętam i rzeczywiście mogę polecić.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń