Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapomniana czarna rzepa z twarogiem smakuje wybornie.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22036
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 67
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 358
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22036
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 67
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 358
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 83
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 141
Składniki
Wykonanie: Rzepę, cebulę obrać, zetrzeć na tarce, dodać rozkruszony twaróg, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku i podawać z dodatkiem pieczywa.