Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne jedzonko z serii: pasty śniadaniowe. Tym razem mamy do dyspozycji wędzony ser biały, tak więc z niego powstanie pasta.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 694
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 39
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 64
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 402
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 694
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 39
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 64
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 247
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 402
Składniki
Szczypior posiekać, paprykę pokroić w kostkę, rzodkiewkę w półplasterki. Ser utrzeć z jogurtem na gładką masę, dodać pokrojone składniki, wszystko razem wymieszać. Pastę nakładać na kanapki, dodając kawałki sardeli. Uwaga: Pasty nie solimy, gdyż ser wędzony i sardele zawierają sporo soli.
Smacznego.