Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białka. Dzisiaj w postaci pasty na kanapki. Jest po prostu pyszna! Idealna na śniadanie lub kolację.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5056
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 615
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2385
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Składniki
Śledzie dobrze wymoczyć w wodzie. Ja moczyłam ok 3-ech godzin i po przygotowaniu pasty stwierdzam, że mogłyby się spokojnie pomoczyć jeszcze z godzinę lub dwie. Podczas blendowania słoność śledzi jeszcze bardziej się wydobywa, więc jeżeli będziecie myśleć, że rybka jest już gotowa, to dajcie jej się jeszcze pomoczyć przez godzinkę.
Jajko ugotować na twardo. Następnie je obrać.
Śledzie pokroić na mniejsze części, dodać ugotowane jajko, masło oraz paprykę. Całość dokładnie zblendować w melekserze. Następnie dodać natkę i zblendować do połączenia się składników. Smacznego! :)