Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Szybkie, smaczne śniadanko.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 111
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 448
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 111
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 448
Składniki
Makrelę pozbawić skórki i dokładnie obrać z ości. Mięso z makreli połączyć z twarogiem, śmietaną i przyprawami oraz cebulką pokrojoną w drobną kostkę. Najłatwiej zrobić to widelcem. Porozgniatać mięso i twaróg w salaterce. Zajadać. Proste jedzenie i smaczne. Szybkie w przygotowaniu. Smacznego