Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w wykonaniu pasta na kanapki, lekko podkręcona wiśniówką. Przy małym nakładzie pracy otrzymujemy smaczną pastę.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1154
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1742
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5870
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1154
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1742
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5870
Składniki
Tuńczyka i pomidorki osączamy z zalewy. Suszone pomidory lekko siekamy , dodajemy do nich ketchup , przeciśnięty czosnek, sól. pieprz , chili, oliwę i wiśniówkę. Całość delikatnie blendujemy lub ucieramy z makutrze. Na koniec podajemy tuńczyka lekko mieszamy , zakrywamy folią i odstawiamy do lodówki , najlepiej na całą noc. Rano mamy gotową pastę.