Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta z zdrowa pasta twarogowa z ziołami, doskonała do kanapek.
Polecam.
Odsłon: 1170
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1644
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1120
Polecam.
Odsłon: 1170
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1644
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1120
Składniki
Lekko pokruszony ser i zioła wkładamy do robota kuchennego z ostrzami tnącymi i włączamy, najpierw tryb pulsacyjny, potem normalny. Mieszamy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Doprawiamy solą ziołową i pasta gotowa. Dla rozluźnienia można dodać łyżkę jogurtu lub śmietany, ja nie dawałam.