Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przygotowanie tej mega pysznej pasty twarogowej z oliwkami potrzeba ci tylko 5 minut.Zapraszam na filmik
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Składniki
Szczypiorek i koperek umyć i lekko pokroić wrzucić do pojemnika , anchois też pokroić i wrzucić do pojemnika ,dodać ser, jogurt i kapary oraz część oliwek. Drugą część oliwek zostawiamy do naszej pasty.
Wszystko to miksujemy naszym blenderem.
Odłożone oliwki lekko siekamy nożem i dodajemy do naszej pasty twarogowej , mieszamy łyżką . Pasta jest gotowa do smarowania na nasz chleb. Zapraszam na moj kanał na Youtube Mangiare u Ewki, tam znajdziesz dużo przepisów z kuchni włoskiej i nie tylko. Buon appetito!