Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli wspomnienie klasyki z dzieciństwa, danie zwane na Śląsku "fisza z kyjzom", no i wiem, że jest szara... ale w smaku fantastyczna ;-)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13327
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Z sardynek odlewamy olej, a rybę wrzucamy do miski. Dorzucamy ser, śmietanę, sól i pieprz.
Całość blendujemy na gładką masę (bądź rozdrabniamy dokładnie widelcem). I gotowe, smacznego ;-)
Idealna pasta na śniadanie, podana na kanapkach z pomidorem, w towarzystwie jajka na miękko... Palce lizać