Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli wspomnienie klasyki z dzieciństwa, danie zwane na Śląsku "fisza z kyjzom", no i wiem, że jest szara... ale w smaku fantastyczna ;-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 428
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 772
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Z sardynek odlewamy olej, a rybę wrzucamy do miski. Dorzucamy ser, śmietanę, sól i pieprz.
Całość blendujemy na gładką masę (bądź rozdrabniamy dokładnie widelcem). I gotowe, smacznego ;-)
Idealna pasta na śniadanie, podana na kanapkach z pomidorem, w towarzystwie jajka na miękko... Palce lizać