Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli wspomnienie klasyki z dzieciństwa, danie zwane na Śląsku "fisza z kyjzom", no i wiem, że jest szara... ale w smaku fantastyczna ;-)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Z sardynek odlewamy olej, a rybę wrzucamy do miski. Dorzucamy ser, śmietanę, sól i pieprz.
Całość blendujemy na gładką masę (bądź rozdrabniamy dokładnie widelcem). I gotowe, smacznego ;-)
Idealna pasta na śniadanie, podana na kanapkach z pomidorem, w towarzystwie jajka na miękko... Palce lizać