Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pastę do pieczywa z bobu. Szybka, prosta w wykonaniu pasta , smakuje wyśmienicie, a jeszcze ze świeżym, ciepłym pieczywem. Pychotka.
garnek, miska, blender ,
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1006
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 45
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1353
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 459
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6252
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1006
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 45
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1353
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 459
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6252
Składniki
Bób dobrze wypłukać, zalać wodą i ugotować. Po ugotowaniu obrać ze skórki, włożyć do miski i zmiksować na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać poszatkowany świeży koperek, sok z cytryny, a do smaku doprawić solą i pieprzem. Dodać 2 - 3 łyżki masła i ponownie dokładnie wymieszać. Pastę podawać do świeżego pieczywa. Jest pyszna polecam.