Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pastę do pieczywa z bobu. Szybka, prosta w wykonaniu pasta , smakuje wyśmienicie, a jeszcze ze świeżym, ciepłym pieczywem. Pychotka.
garnek, miska, blender ,
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 89
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4200
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8666
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 89
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4200
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8666
Składniki
Bób dobrze wypłukać, zalać wodą i ugotować. Po ugotowaniu obrać ze skórki, włożyć do miski i zmiksować na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać poszatkowany świeży koperek, sok z cytryny, a do smaku doprawić solą i pieprzem. Dodać 2 - 3 łyżki masła i ponownie dokładnie wymieszać. Pastę podawać do świeżego pieczywa. Jest pyszna polecam.