Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pastę do pieczywa z bobu. Szybka, prosta w wykonaniu pasta , smakuje wyśmienicie, a jeszcze ze świeżym, ciepłym pieczywem. Pychotka.
garnek, miska, blender ,
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 184
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 380
Przepyszne młode ziemniaczki z groszkiem mogą stanowić idealne danie główne d...
Odsłon: 53
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 562
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1027
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 184
Otoczone pikantnymi przyprawami, soczyste pałki z kurczaka z chrupiącą skórką...
Odsłon: 380
Przepyszne młode ziemniaczki z groszkiem mogą stanowić idealne danie główne d...
Odsłon: 53
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 562
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1027
Składniki
Bób dobrze wypłukać, zalać wodą i ugotować. Po ugotowaniu obrać ze skórki, włożyć do miski i zmiksować na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać poszatkowany świeży koperek, sok z cytryny, a do smaku doprawić solą i pieprzem. Dodać 2 - 3 łyżki masła i ponownie dokładnie wymieszać. Pastę podawać do świeżego pieczywa. Jest pyszna polecam.