Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z jajek, rzodkiewki, awokado, posiekanego świeżego szczypiorku w sosie majonezowo - musztardowym.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68696
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2090
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68696
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2090
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w drobną kosteczkę. 2. Rzodkiewki myjemy i kroimy drobno. 3. Połowę awokado kroimy w drobną kosteczkę. 4. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. 5. Składniki mieszamy i dodajemy majonez wraz z musztardą. Mieszamy dokładnie. 6. Doprawiamy według uznania solą i pieprzem.