Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z jajek, rzodkiewki, awokado, posiekanego świeżego szczypiorku w sosie majonezowo - musztardowym.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 46
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 129
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4190
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 46
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 129
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4190
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w drobną kosteczkę. 2. Rzodkiewki myjemy i kroimy drobno. 3. Połowę awokado kroimy w drobną kosteczkę. 4. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. 5. Składniki mieszamy i dodajemy majonez wraz z musztardą. Mieszamy dokładnie. 6. Doprawiamy według uznania solą i pieprzem.