Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pastę z jajek często jadłam w dzieciństwie. Teraz wariantów pasty jajecznej jest bardzo dużo. A że obecnie jest czas na pyszną rzodkiewkę i szczypiorek to połączyłam te kilka składników ze sobą. Do tego chrupiące pieczywo i mamy szybkie, apetyczne śniadanie lub kolację :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13076
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2455
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3600
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4460
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13076
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2455
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3600
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4460
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, a następnie ścieramy na tarce o małych oczkach. Rzodkiewkę myjemy i też ścieramy na małych oczkach. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek, majonez (mniej lub więcej - zależy czy chcemy by nasza pasta była bardziej czy mniej zbita), sól i pieprz do smaku. Całość dokładnie mieszamy i zajadamy :)