Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z jajek, sera feta i ogórka

Pasta z jajek, sera feta i ogórka

Autor:

Przepisów i artykułów: 207 Ocena: 2457

Dodano:

Odsłon: 1234

Szybkie smarowidło z jajek do kanapek.Tym razem zamiast majonezu dodałam ser typu feta, idealne połączenie.

Składniki

  • 4 jaja
  • pół opakowania sera typu feta (ok.130 gram)
  • pół świeżego ogórka
  • Pieprz kolorowy
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z jajek, sera feta i ogórka

Przygotowanie

  1. Jaja ugotować na twardo. Jaja i ser ugnieść widelcem, dodać pokrojonego drobno ogórka. Oprószyć pieprzem, solić nie trzeba, bo ser jest wystarczająco słony. Lekko schłodzić przed podaniem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń