Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z łososia to wykwintna, a zarazem prosta do przygotowania propozycja na smarowidło do pieczywa, które sprawdzi się zarówno na codzienne śniadanie, jak i elegancką przystawkę. Dodatkowo, jest bogata w białko i zdrowe kwasy tłuszczowe omega-3, co czyni ją nie tylko smaczną, ale i wartościową odżywczo. Zobacz, jak ją przyrządzić.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27421
Polecam, pychota.
Odsłon: 288
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 174
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27421
Polecam, pychota.
Odsłon: 288
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 174
Składniki
Wędzonego łososia drobno posiekaj lub rozdrobnij widelcem. W misce połącz serek śmietankowy z posiekanym koperkiem, chrzanem (jeśli używasz) i sokiem z cytryny.
Dodaj do miski przygotowanego łososia i dokładnie wymieszaj wszystkie składniki, aż uzyskasz jednolitą pastę. Dopraw ją solą i pieprzem według własnego smaku.
Przełóż pastę z łososiem do szczelnego pojemnika i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut, aby smaki się przegryzły.