Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pastę tak zrobioną,jest smaczna i delikatna.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajko cebulkę i łososia pokroić w kostkę,koperek posiekać. Dodać do serka oraz śmietanę. Doprawić do smaku i wymieszać. Smacznego życzę!