Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowitą i pożywną pastę z makreli z dodatkiem świeżej natki pietruszki oraz mielonej papryki. Pasta idealnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ale możemy nią także faszerować jajka :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 698
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 188
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1369
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 698
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 188
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1369
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miseczki i rozgniatamy ją dokładnie widecem. Następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki, majonez, doprawiamy papryką oraz pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów, a przed podaniem możemy dodać do niej drobno pokrojoną cebulkę. Życzę smacznego! :)