Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowitą i pożywną pastę z makreli z dodatkiem świeżej natki pietruszki oraz mielonej papryki. Pasta idealnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ale możemy nią także faszerować jajka :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 837
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15221
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 837
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15221
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miseczki i rozgniatamy ją dokładnie widecem. Następnie dodajemy posiekaną natkę pietruszki, majonez, doprawiamy papryką oraz pieprzem i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów, a przed podaniem możemy dodać do niej drobno pokrojoną cebulkę. Życzę smacznego! :)