Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie poradzę nic, że uwielbiam wszelakiego rodzaju pasty. Do kanapek idealne. Teraz wersja rybna, z makrelką. Normalnie tutaj bym dodał, tak od siebie, MAJONEZ <3 ale chyba wystarczy, że ostatnio zamiast masła do smarowania, używam majonezu. Więc najpierw majo, później mega pasta <3 Zrobiłem tak, jak pamiętam u babci. Fakt, że nie mieliła, ale ja dla pewności to robię, bo nie lubię jak mi się gdzieś ości pałętają. Oliwę dodałem, żeby sucha nie była, choć makrela sama w sobie jest dość tłusta. Polecam Arek Gie
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Mięso z makreli skrupulatnie oddzielamy od ości. Mielimy razem z ugotowanymi na twardo, jajkami i natką pietruszki. Cebulę siekamy i zrumieniamy na rozgrzanym oleju. Studzimy i dodajemy do masy rybnej wraz z oliwą. Całość do smaku doprawiamy solą i pieprzem.