Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli i sera

Pasta z makreli i sera

Autor:

Przepisów i artykułów: 2119 Ocena: 47365

Dodano:

Odsłon: 4393

Smaczna pasta na kanapki, która zawiera mnóstwo kwasów Omega-3 oraz jest źródłem selenu i witaminy D. W połączeniu z serem i natką pietruszki, stanowi pyszne źródło energii począwszy od samego rana.

Składniki

  • 250 g makreli wędzonej
  • 250 g sera typu feta
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • sól, pieprz
> 6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Makrelę obieramy ze skóry, oddzielamy mięso od ości. Mielimy razem z serem i posiekaną natką pietruszki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bryssska 26 lutego Cudnie wygląda, musi być pyszna ;-D

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

konhambos 26 lutego Mam szczególny stosunek do pasty z makreli. Byl to pierwszy produkt, który zrobilam wlasnorecznie jako male dziecko jeszcze w szkole podstawowej, wiele, wiele lat temu :) Wtedy oczywiscie z bialym serem twarogowym, bo o fecie jeszcze w Polsce nikt nie slyszal. Byla mimo wszystko tak pyszna, ze ten smak pozostal mi do dzis w pamieci.

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń