Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do pieczywa, które można przyrządzać na wiele sposobów, a bazą jest wędzona makrela. Tym razem przyrządziłam pastę z makreli z dodatkiem jajek, ogórków konserwowych, szczypiorku i majonezu.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 431
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2723
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 102
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 104
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 431
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2723
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 102
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 104
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i mięso oddzielamy od kręgosłupa oczyszczając go z ości. Rozgniatamy widelcem
Jajka ugotowane na twardo kroimy na ćwiartki i rozgniatamy widelcem
Ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę Szczypiorek siekamy drobno
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą. Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy
Podajemy z pieczywem. Smaczne w towarzystwie liści sałaty