Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do pieczywa, które można przyrządzać na wiele sposobów, a bazą jest wędzona makrela. Tym razem przyrządziłam pastę z makreli z dodatkiem jajek, ogórków konserwowych, szczypiorku i majonezu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 79
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 79
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i mięso oddzielamy od kręgosłupa oczyszczając go z ości. Rozgniatamy widelcem
Jajka ugotowane na twardo kroimy na ćwiartki i rozgniatamy widelcem
Ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę Szczypiorek siekamy drobno
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą. Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy
Podajemy z pieczywem. Smaczne w towarzystwie liści sałaty