Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na przystawkę lub przekąskę w postaci małych kanapeczek.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Makrelę dokładnie oczyszczamy ze skóry i ości, rozdrabniamy i wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojone w drobną kostkę ogórki i posiekany koperek.
Następnie dodajemy majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)