Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na przystawkę lub przekąskę w postaci małych kanapeczek.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8603
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3040
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 528
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8603
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3040
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 528
Składniki
Makrelę dokładnie oczyszczamy ze skóry i ości, rozdrabniamy i wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojone w drobną kostkę ogórki i posiekany koperek.
Następnie dodajemy majonez i śmietanę. Doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie ze sobą mieszamy. Smacznego !!!
;-)
;-)
;-)