Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ryby lecz bez ości. Padam wam przepis na pastę szybką w wykonaniu i bardzo smaczną. Moje dzieci z puszki ryby nie bardzo jedzą ale jak zrobię pastę chętnie się zajadają.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1186
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4841
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1495
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1186
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4841
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1495
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić i za pomocą ręki ugnieść aby cebula zmiękła.
Przygotować makrelę, wylać z niej olej i same filety dodać do przygotowanej cebuli.
Wszystko za pomocą widelca połączyć ze sobą dodając pieprz ugniatając. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i również wymieszać do połączenia się ryby z koncentratem.
Taka pasta na kanapki świetnie się nadaje, może być również na święta. Do tego ciepła herbata z cytryną i śniadanie lub kolacja gotowe.