Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ryby lecz bez ości. Padam wam przepis na pastę szybką w wykonaniu i bardzo smaczną. Moje dzieci z puszki ryby nie bardzo jedzą ale jak zrobię pastę chętnie się zajadają.
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10739
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 320
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8308
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10739
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 320
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8308
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić i za pomocą ręki ugnieść aby cebula zmiękła.
Przygotować makrelę, wylać z niej olej i same filety dodać do przygotowanej cebuli.
Wszystko za pomocą widelca połączyć ze sobą dodając pieprz ugniatając. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i również wymieszać do połączenia się ryby z koncentratem.
Taka pasta na kanapki świetnie się nadaje, może być również na święta. Do tego ciepła herbata z cytryną i śniadanie lub kolacja gotowe.