Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ryby lecz bez ości. Padam wam przepis na pastę szybką w wykonaniu i bardzo smaczną. Moje dzieci z puszki ryby nie bardzo jedzą ale jak zrobię pastę chętnie się zajadają.
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 497
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 105
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 168
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 497
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 105
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 168
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić i za pomocą ręki ugnieść aby cebula zmiękła.
Przygotować makrelę, wylać z niej olej i same filety dodać do przygotowanej cebuli.
Wszystko za pomocą widelca połączyć ze sobą dodając pieprz ugniatając. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i również wymieszać do połączenia się ryby z koncentratem.
Taka pasta na kanapki świetnie się nadaje, może być również na święta. Do tego ciepła herbata z cytryną i śniadanie lub kolacja gotowe.