Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem twarogu, jajka i warzyw. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne smakowite śniadanie jak również dodatek farszu do jajek lub przekąsek
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 391
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1779
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 391
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1779
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.
Po ugotowaniu jajka studzimy, kroimy drobno i przekładamy do miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i cebulę. Tak samo robimy z posiekanym koperkiem i natką.
Do składników dodajemy twaróg , jogurt i majonez. Całość dokładnie mieszamy.
Pastę doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotowe…. Smacznego!!!