Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem twarogu, jajka i warzyw. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne smakowite śniadanie jak również dodatek farszu do jajek lub przekąsek
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3839
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 689
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3839
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 689
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.
Po ugotowaniu jajka studzimy, kroimy drobno i przekładamy do miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i cebulę. Tak samo robimy z posiekanym koperkiem i natką.
Do składników dodajemy twaróg , jogurt i majonez. Całość dokładnie mieszamy.
Pastę doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotowe…. Smacznego!!!