Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem twarogu, jajka i warzyw. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne smakowite śniadanie jak również dodatek farszu do jajek lub przekąsek
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 129
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2829
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2361
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 129
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2829
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2361
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.
Po ugotowaniu jajka studzimy, kroimy drobno i przekładamy do miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i cebulę. Tak samo robimy z posiekanym koperkiem i natką.
Do składników dodajemy twaróg , jogurt i majonez. Całość dokładnie mieszamy.
Pastę doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotowe…. Smacznego!!!