Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem twarogu, jajka i warzyw. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne smakowite śniadanie jak również dodatek farszu do jajek lub przekąsek
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.
Po ugotowaniu jajka studzimy, kroimy drobno i przekładamy do miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i cebulę. Tak samo robimy z posiekanym koperkiem i natką.
Do składników dodajemy twaróg , jogurt i majonez. Całość dokładnie mieszamy.
Pastę doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotowe…. Smacznego!!!