Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli z dodatkiem twarogu, jajka i warzyw. Pasta idealnie sprawdzi się na pożywne smakowite śniadanie jak również dodatek farszu do jajek lub przekąsek
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17827
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6725
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17827
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6725
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości i skóry, przekładamy do miski. Jajka gotujemy na twardo.
Po ugotowaniu jajka studzimy, kroimy drobno i przekładamy do miski. Dodajemy pokrojoną w kostkę rzodkiewkę i cebulę. Tak samo robimy z posiekanym koperkiem i natką.
Do składników dodajemy twaróg , jogurt i majonez. Całość dokładnie mieszamy.
Pastę doprawiamy solą oraz pieprzem. Gotowe…. Smacznego!!!