Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy lubicie pasty różnego rodzaju? Dziś wam jedną przygotowałam, może przypadnie wam do gustu.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 347
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4928
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 112
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 158
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 347
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4928
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 112
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 158
Składniki
Przygotować puszki z makrelą, odlać z nich olej.
Do miseczki dodać drobno pokrojoną cebulę, posolić szczyptą soli i za pomocą ręki po ściskać ją aby puściła soki i zmiękła.
Następnie dodać makrelę z puszki już bez oleju.
Dokładnie połączyć z cebulą za pomocą widelca.
Dodać masło.
I również za pomocą widelca połączyć z całą resztą, dodając szczyptę pieprzu czarnego i doprawiając solą według swego smaku.
Wspaniała pasta na kanapki polecam, jest smaczniejsza na drugi dzień kiedy cebula połączy się z rybą.