Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy lubicie pasty różnego rodzaju? Dziś wam jedną przygotowałam, może przypadnie wam do gustu.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15243
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1285
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1413
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15243
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1285
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1413
Składniki
Przygotować puszki z makrelą, odlać z nich olej.
Do miseczki dodać drobno pokrojoną cebulę, posolić szczyptą soli i za pomocą ręki po ściskać ją aby puściła soki i zmiękła.
Następnie dodać makrelę z puszki już bez oleju.
Dokładnie połączyć z cebulą za pomocą widelca.
Dodać masło.
I również za pomocą widelca połączyć z całą resztą, dodając szczyptę pieprzu czarnego i doprawiając solą według swego smaku.
Wspaniała pasta na kanapki polecam, jest smaczniejsza na drugi dzień kiedy cebula połączy się z rybą.