Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna pasta z makreli na śniadanie lub kolację.:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 238
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 803
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 238
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 222
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1328
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 803
Składniki
Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Makrelę obrać z ości dodać do miski z jajkami. Papryczkę drobno pokroić,również zieleninę( natka,szczypior co mamy) Rozgnieść widelcem jajka i makrelę. Dodać przyprawy i majonez,wymieszać.
Smacznego życzę!