Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantna pasta z makreli na śniadanie lub kolację.:)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4241
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4241
Składniki
Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Makrelę obrać z ości dodać do miski z jajkami. Papryczkę drobno pokroić,również zieleninę( natka,szczypior co mamy) Rozgnieść widelcem jajka i makrelę. Dodać przyprawy i majonez,wymieszać.
Smacznego życzę!