Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ryby i grzybków sprawdziło się,dodatek reszty składników również.Bardzo polecam na śniadanie lub kolację:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 341
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 341
Składniki
Makrelę obrać z ości i rozetrzeć widelcem.Grzybki,jajka drobno pokroić dodać do makreli.Natkę posiekać. Dać pieprz,sól do smaku oraz majonez. Wymieszać i można zajadać. Smacznego życzę!