Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie ryby i grzybków sprawdziło się,dodatek reszty składników również.Bardzo polecam na śniadanie lub kolację:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 470
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 285
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1460
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 470
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 285
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1460
Składniki
Makrelę obrać z ości i rozetrzeć widelcem.Grzybki,jajka drobno pokroić dodać do makreli.Natkę posiekać. Dać pieprz,sól do smaku oraz majonez. Wymieszać i można zajadać. Smacznego życzę!