Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię ryby mogę jeść je kilogramami na śniadanie, obiad i kolację :) To propozycja śniadaniowa - baardzo szybka w przygotowaniu
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20288
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 212
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20288
Składniki
Makrelę dokładnie obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski, Szczypiorek dokładnie myjemy, suszymy i kroimy drobno, dodajemy do ryby, Dodajemy majonez i pieprz, dokładnie wszystko mieszamy. Jeśli makrela nie była słona możemy trochę pastę posolić.
Smacznego :)