Bardzo lubię ryby mogę jeść je kilogramami na śniadanie, obiad i kolację :) To propozycja śniadaniowa - baardzo szybka w przygotowaniu
Pasta z makreli wędzonej na kanapki
Składniki
- makrela wędzona 1 szt
- Szczypiorek 1 pęczek
- Majonez 2 łyżki
- Pieprz
- Sól
Składniki
- makrela wędzona 1 szt
- Szczypiorek 1 pęczek
- Majonez 2 łyżki
- Pieprz
- Sól

Etapy przygotowania
Makrelę dokładnie obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski, Szczypiorek dokładnie myjemy, suszymy i kroimy drobno, dodajemy do ryby, Dodajemy majonez i pieprz, dokładnie wszystko mieszamy. Jeśli makrela nie była słona możemy trochę pastę posolić.
Smacznego :)
Przepis w Waszym wykonaniu (0)


Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka obłędna w smaku!
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 339

Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 393

Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 800
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka obłędna w smaku!
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 339

Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 393

Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 800



Składniki
- makrela wędzona 1 szt
- Szczypiorek 1 pęczek
- Majonez 2 łyżki
- Pieprz
- Sól
Makrelę dokładnie obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski, Szczypiorek dokładnie myjemy, suszymy i kroimy drobno, dodajemy do ryby, Dodajemy majonez i pieprz, dokładnie wszystko mieszamy. Jeśli makrela nie była słona możemy trochę pastę posolić.
Smacznego :)