Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 481
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1465
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 481
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1465
Składniki
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!