Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13219
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2566
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3714
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4704
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13219
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2566
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3714
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4704
Składniki
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!