Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :)
Smacznego!!!
Zupa ogórkowa jest klasykiem na polskich stołach. Przede wszystkim jest uwiel...
Odsłon: 970
Bardzo smaczne ciasto, które cały czas jest wilgotne i się nie kruszy. Smakie...
Odsłon: 2125
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 64
Bardzo smaczne ciasto, które cały czas jest wilgotne i się nie kruszy. Smakie...
Odsłon: 2125
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 64
Składniki
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!
Przepisy Śniadania
Śniadania
Smoothie jabłkowo - brzoskwiniowe
Śniadania
pikantna szakszuka z jagnięcymi kiełbaskami
Śniadania
Klasyczny omlet francuski
Śniadania
Jajka w wiosennym sosie
Smoothie jabłkowo - brzoskwiniowe
Pyszne, zdrowe, orzeźwiające smoothie:)
Odsłon: 59
pikantna szakszuka z jagnięcymi kiełbaskami
Polecam na weekendowe śniadanie, kiedy mamy trochę więcej czasu i nigdzie nam...
Odsłon: 78