Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli wędzonej, twarogu i jajek.

Pasta z makreli wędzonej, twarogu i jajek.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1474 Ocena: 19406

Dodano:

Odsłon: 17108

Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szczypior kroimy na drobno.

  2. Z makreli wybieramy mięsko.

  3. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.

  4. Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.

  5. Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :)
    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń