Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybką pastę z makreli na chrupkim pieczywie, tym razem wersja z jajkiem. Pastę przygotujesz z kilku składników i śniadanie gotowe :-)
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 123
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 853
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 531
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 123
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 853
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 511
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 531
Składniki
Rybę obrać z ości i zmielić w blenderze lub rozgnieść widelcem. Jajka potrzeć na grubej tarce lub drobno pokroić. Grzybki, korniszonki i cebulę drobno pokroić. Wszystko wymieszać z makrelą, doprawić solą i pieprzem. Gotowe :-) SMACZNEGO!!!