Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musztarda dodaje paście lekko winnego aromatu a por świeżości smaku.
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 277
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 235
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 277
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 235
Składniki
Obrałam makrelę ze skóry i ości. Dodałam do niej musztardę, majonez, pieprz i pokrojonego pora. Całość wymieszałam widelcem. W paście majonez można zastąpić śmietaną, będzie lżejsza.
Smacznego :)