Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musztarda dodaje paście lekko winnego aromatu a por świeżości smaku.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 829
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 386
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 214
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 829
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 386
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 214
Składniki
Obrałam makrelę ze skóry i ości. Dodałam do niej musztardę, majonez, pieprz i pokrojonego pora. Całość wymieszałam widelcem. W paście majonez można zastąpić śmietaną, będzie lżejsza.
Smacznego :)