Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musztarda dodaje paście lekko winnego aromatu a por świeżości smaku.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9937
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5230
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9937
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5230
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Składniki
Obrałam makrelę ze skóry i ości. Dodałam do niej musztardę, majonez, pieprz i pokrojonego pora. Całość wymieszałam widelcem. W paście majonez można zastąpić śmietaną, będzie lżejsza.
Smacznego :)