Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Musztarda dodaje paście lekko winnego aromatu a por świeżości smaku.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418017
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4579
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418017
Składniki
Obrałam makrelę ze skóry i ości. Dodałam do niej musztardę, majonez, pieprz i pokrojonego pora. Całość wymieszałam widelcem. W paście majonez można zastąpić śmietaną, będzie lżejsza.
Smacznego :)