Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami. Pyszny dodatek do pieczywa na śniadanie lub kolację.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35659
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1192
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5992
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35659
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1192
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5992
Składniki
Makrelę obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg i rozgniatamy widelcem lub blendujemy. Cebulę drobno siekamy. Pomidory i oliwki kroimy na mniejsze kawałki, wszystko przekładamy do makreli.
Dodajemy majonez i ketchup. Całość mieszamy. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem do smaku. Gotowe… Smacznego