Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami. Pyszny dodatek do pieczywa na śniadanie lub kolację.
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 241
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2435
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 63
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 241
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 604
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2435
Składniki
Makrelę obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg i rozgniatamy widelcem lub blendujemy. Cebulę drobno siekamy. Pomidory i oliwki kroimy na mniejsze kawałki, wszystko przekładamy do makreli.
Dodajemy majonez i ketchup. Całość mieszamy. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem do smaku. Gotowe… Smacznego