Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pikling, czyli śledź wędzony razem z wnętrznościami. W zasadzie przepis na tę rybę pochodzi z kuchni niemieckiej, jednak największa „produkcja” jest w państwach przyściennych. Głównie w Polsce, Holandii, UK, Norwegii…Ryba wędzona na ciepło w temperaturze powyżej 40°C.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421581
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2391
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421581
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2114
Składniki
Rybę „obieramy” ze skóry, usuwamy ości. Jajka gotujemy na twardo. Mielimy na najmniejszych oczkach. Łączymy z pastą oliwkową i majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.