Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pikling, czyli śledź wędzony razem z wnętrznościami. W zasadzie przepis na tę rybę pochodzi z kuchni niemieckiej, jednak największa „produkcja” jest w państwach przyściennych. Głównie w Polsce, Holandii, UK, Norwegii…Ryba wędzona na ciepło w temperaturze powyżej 40°C.
Rybę „obieramy” ze skóry, usuwamy ości.
Jajka gotujemy na twardo.
Mielimy na najmniejszych oczkach. Łączymy z pastą oliwkową i majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 158
Proste, smaczne, szybkie w przygotowaniu danie. Polecam.
Odsłon: 855
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 21
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 60
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 158
Proste, smaczne, szybkie w przygotowaniu danie. Polecam.
Odsłon: 855
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 21
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 60
Składniki
Rybę „obieramy” ze skóry, usuwamy ości. Jajka gotujemy na twardo. Mielimy na najmniejszych oczkach. Łączymy z pastą oliwkową i majonezem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Chlebek w jajku - smak dzieciństwa
Śniadania
Jajecznica ze szparagami i boczkiem
Śniadania
Grzanki ze świeżymi szparagami
Śniadania
Szparagi z boczkiem i jajkiem w koszulce
Chlebek w jajku - smak dzieciństwa
Szybkie śniadanko, kolacja albo przekąska
Odsłon: 201
Jajecznica ze szparagami i boczkiem
czyli obowiązkowe wiosenne danie na śniadanie ;-)
Odsłon: 112