Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych co uwielbiają serek wiejski i sardele.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8152
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8152
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Czosnek drobno posiekać, utrzeć z sardelami, dodać serek wiejski i pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę. Całość doprawić do smaku czarnym pieprzem. Pomidory pokroić na ósemki, cebulę białą i czerwoną pokroić w piórka. Warzywa wymieszać ze sobą, posolić, doprawić pieprzem. Podawać razem z pastą i ciemnym pieczywem.
SMACZNEGO.