Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z sardelami i czerwoną cebulą

Pasta z sardelami i czerwoną cebulą

Autor:

Przepisów i artykułów: 782 Ocena: 49216

Dodano:

Odsłon: 659

Dla tych co uwielbiają serek wiejski i sardele.

Składniki

  • serek wiejski 200g
  • czerwona cebula 1 szt (duża)
  • sardele bez skórki w oliwie 1 łyżka
  • czosnek 1 ząbek
  • pieprz czarny mielony
  • Dodatkowo: pomidory 2- 3 szt
  • cebula biała 1 szt, cebula czerwona 1 szt
  • sól, pieprz czarny mielony
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z sardelami i czerwoną cebulą

Przygotowanie

  1. Czosnek drobno posiekać, utrzeć z sardelami, dodać serek wiejski i pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę. Całość doprawić do smaku czarnym pieprzem.
    Pomidory pokroić na ósemki, cebulę białą i czerwoną pokroić w piórka. Warzywa wymieszać ze sobą, posolić, doprawić pieprzem. Podawać razem z pastą i ciemnym pieczywem.

  2. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń