Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem mam przesyt wędlin i zaczynam przyrządzać różne pasty do chleba. Ta pasta sprawdziła się u mnie w domu – jest łagodna, o pięknym kolorze i smaku. Idealnie pasuje do domowego chleba – np. owsianego.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1004
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 347
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 143
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 1004
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 347
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie składniki wykładamy do miski i blendujemy na gładką masę - doprawiamy do smaku solą i pieprzem.