Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem mam przesyt wędlin i zaczynam przyrządzać różne pasty do chleba. Ta pasta sprawdziła się u mnie w domu – jest łagodna, o pięknym kolorze i smaku. Idealnie pasuje do domowego chleba – np. owsianego.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2729
Polecam.
Odsłon: 1284
Polecam.
Odsłon: 387
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 503
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2729
Polecam.
Odsłon: 1284
Polecam.
Odsłon: 387
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 503
Składniki
Wszystkie składniki wykładamy do miski i blendujemy na gładką masę - doprawiamy do smaku solą i pieprzem.