Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem mam przesyt wędlin i zaczynam przyrządzać różne pasty do chleba. Ta pasta sprawdziła się u mnie w domu – jest łagodna, o pięknym kolorze i smaku. Idealnie pasuje do domowego chleba – np. owsianego.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 253
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 43
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 44
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 253
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 134
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 43
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 44
Składniki
Wszystkie składniki wykładamy do miski i blendujemy na gładką masę - doprawiamy do smaku solą i pieprzem.