Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do chleba. Także te rybne. Jednak sklepowe, mimo iż bywają smaczne, zawierają dużo chemii i właściwie ciężko określić co tam tak naprawdę można w nich znaleźć... Dlatego nie ma to jak własnoręcznie przygotowana domowa pasta. Tym razem z tuńczyka, którego bardzo lubię. Oczywiście z dodatkiem jajka, odrobiną białego sera i innymi dodatkami.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2207
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17996
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2207
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17996
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Składniki
Jajka obrać, rozgnieść widelcem na talerzu. W osobnym naczyniu zmielić pozostałe składniki na jednolitą masę (tuńczyka należy odlać z zalewy, można ewentualnie dodać jej dwie łyżki). Na koniec dodać rozgniecione jajka i wymieszać. I gotowe!