Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna już pasta, którą ciągle jemy na śniadanie :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 180
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11952
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6806
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 180
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4395
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11952
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6806
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
Rybę odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem w misce, dodajemy posiekany szczypiorek, posiekane drobno jajka i ogórki, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego :)