Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 57

Dodano:

Odsłon: 251

Kolejna już pasta, którą ciągle jemy na śniadanie :)

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 3 ogórki kiszone
  • Szczypiorek
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • ok. 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka i jajek

Przygotowanie

  1. Rybę odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem w misce, dodajemy posiekany szczypiorek, posiekane drobno jajka i ogórki, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń