Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta którą przygotujesz w 15 minut. Idealna na lunch, kolację czy też dodatek do kanapek na przyjęciu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13283
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7453
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13283
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7453
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy. Ogórka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy, tuńczyka odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekaładamy do miski. Dodajemy majonez, musztardę oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta z tuńczyka jest już gotowa. Smacznego