Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta którą przygotujesz w 15 minut. Idealna na lunch, kolację czy też dodatek do kanapek na przyjęciu.
Pasta z tuńczyka i jajek
Składniki
- 4 jajka
- 185g tuńczyka w sosie własnym(1 puszka)
- 3 ogórki konserwowe
- 1 czerwona cebula
- 1 mały pęczek kopreku
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy dijon
- sól
- pieprz
Składniki
- 4 jajka
- 185g tuńczyka w sosie własnym(1 puszka)
- 3 ogórki konserwowe
- 1 czerwona cebula
- 1 mały pęczek kopreku
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy dijon
- sól
- pieprz

Potrzebne przybory kuchenne
miska, garnek
Etapy przygotowania
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy. Ogórka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy, tuńczyka odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekaładamy do miski. Dodajemy majonez, musztardę oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta z tuńczyka jest już gotowa. Smacznego

Przepis w Waszym wykonaniu (1)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 284

Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2586

Polecam. Pożywna, smaczna.
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Fasolka
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Płatki
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 1632

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14343
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 284

Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2586

Polecam. Pożywna, smaczna.
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Fasolka
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Płatki
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 1632

Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14343



Składniki
- 4 jajka
- 185g tuńczyka w sosie własnym(1 puszka)
- 3 ogórki konserwowe
- 1 czerwona cebula
- 1 mały pęczek kopreku
- 2 łyżki majonezu
- 1 łyżeczka musztardy dijon
- sól
- pieprz
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy. Ogórka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy, tuńczyka odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki przekaładamy do miski. Dodajemy majonez, musztardę oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta z tuńczyka jest już gotowa. Smacznego