Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczyka i jajek do cheba wiejskiego

Pasta z tuńczyka i jajek do cheba wiejskiego

Autor:

Przepisów i artykułów: 147 Ocena: 2695

Dodano:

Odsłon: 2863

Pasta szybka, smaczna w sam raz na niedzielne śniadanie. Polecam

Składniki

  • 5 ugotowanych jajek
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • sól, pieprz do smaku
  • 10 dag. sera żółtego do starcia
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka i jajek do cheba wiejskiego

Przygotowanie

  1. Tuńczyka otwieramy i wrzucamy do salaterki. do tego dodajemy ugotowane starte na drobnych oczkach tarki jajka.

  2. Do tego dodajemy majonez stary ser, sól pieprz do smaku. opcjonalnie można dodać szczypiorek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 01 grudnia 2014 u mnie jeszcze obowiązkowo szczypiorek do niej leci, jedna z moich ulubionych past, mmm :), Ewciu, pozdrawiam :) Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń