Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony przepis na pastę z tuńczyka i jajek i warzyw.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w misce.
Dodajemy majonez i musztardę. Solimy, pieprzymy do smaku i całość dokładnie mieszamy. Gotowe… Smacznego