Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony przepis na pastę z tuńczyka i jajek i warzyw.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w misce.
Dodajemy majonez i musztardę. Solimy, pieprzymy do smaku i całość dokładnie mieszamy. Gotowe… Smacznego