Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 63

Dodano:

Odsłon: 95

To mój ulubiony przepis na pastę z tuńczyka i jajek i warzyw.

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w oleju (100 g po odsączeniu)
  • ½ papryki pomarańczowej
  • ½ średniej cebuli
  • 2 jajka
  • 1 duży ogórek kwaszony
  • 1 łyżka majonezu
  • ½ łyżeczki musztardy delikatesowej
  • ½ pęczka szczypiorku
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczykiem, jajkami i warzywami

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w misce.

  2. Dodajemy majonez i musztardę. Solimy, pieprzymy do smaku i całość dokładnie mieszamy.

    Gotowe… Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń