Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z twarogu i konserwy rybnej to idealny pomysł na śniadanie lub kolację.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 286
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1234
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 286
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1234
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Składniki
Ser i konserwę rybną rozdrobnić widelcem lub zmiksować, dodać pokrojone w drobną kosteczkę ogórki i cebulę, dodać majonez i śmietanę , doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.
Pasta najlepiej smakuje z ulubionym pieczywem i dodatkiem warzyw.