Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z twarogu i konserwy rybnej to idealny pomysł na śniadanie lub kolację.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 808
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8871
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10493
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4736
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 808
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8871
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10493
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4736
Składniki
Ser i konserwę rybną rozdrobnić widelcem lub zmiksować, dodać pokrojone w drobną kosteczkę ogórki i cebulę, dodać majonez i śmietanę , doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać.
Pasta najlepiej smakuje z ulubionym pieczywem i dodatkiem warzyw.