Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie posmakuje każdemu i dzieciom i dorosłym:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Do miski dać makrelę,twaróg,seler odcedzony,posiekaną cebulkę,szczypior czosnkowy i rzodkiewkę. Rozetrzeć widelcem.
Posolić i popieprzyć do smaku. Dać jogurt i wymieszać. Smacznego życzę!