Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego dorsza najlepiej smakuje z kromką chleba lub bagietką
Miska, blender
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2682
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2999
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 519
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2682
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 737
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2999
Składniki
Dorsza obieram że skóry, oddzielam od ości, rozdrabniam na małe kawałki.
Jajka gotuję w osolonej wodzie na twardo. Obieram dodaję do dorsza.
Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę.
Dodaję 3 łyżki majonezu. Zamiast majonezu można dodać jogurt naturalny. Wszystko blęduję na gładką masę. Dodaję pieprz do smaku. Jeśli dorsz jest mocno słony to soli nie dodaję.
Na koniec kroję drobno natkę pietruszki. Mieszam. Pastę można podawać z kromką chleba lub bagietką.