Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z wędzonego dorsza najlepiej smakuje z kromką chleba lub bagietką
Miska, blender
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11267
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 374
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11267
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 374
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 397
Składniki
Dorsza obieram że skóry, oddzielam od ości, rozdrabniam na małe kawałki.
Jajka gotuję w osolonej wodzie na twardo. Obieram dodaję do dorsza.
Cebulę obieram i kroję w drobną kostkę.
Dodaję 3 łyżki majonezu. Zamiast majonezu można dodać jogurt naturalny. Wszystko blęduję na gładką masę. Dodaję pieprz do smaku. Jeśli dorsz jest mocno słony to soli nie dodaję.
Na koniec kroję drobno natkę pietruszki. Mieszam. Pastę można podawać z kromką chleba lub bagietką.